100%Vader

Ben jij een 100% betrokken vader? Of wil je dat graag worden? Dan is het SAMEN-BLIJ programma ideaal voor jou. De manier om de band tussen jou en je kind (kinderen) te verstevigen. Op een speelse manier wordt je dagelijks begeleid in het nemen van acties waar jullie gelukkig van worden.

SAMEN BLIJ

Het SAMEN BLIJ programma is opgebouwd uit 10 verschillende thema's. Iedere week staat er 1 thema centraal. 10 weken lang wordt je hierin ondersteund. Het hele programma draait, d.m.v. een App, op je mobiele telefoon.  

Elk thema wordt toegelicht met een korte inspiratie Vlog. Je kan dan al meteen aan de slag. De idee├źn zijn makkelijk uit te voeren en jij kijkt wat bij jou en je kind past. Zo is er een thema: speelsheid je wordt gericht op samen leuke dingen doen. Je kan dan denken aan "samen lekker eten op een ongewone plek. Beklim het hoogste gebouw in jouw omgeving en ga, genietend van het uitzicht, lekker lunchen". Een andere tip is: Wat gaat je kind deze week doen waar hij/zij tegen op ziet. Laat merken dat je aan haar/hem denkt. Zet hiervoor een herinneringsseintje in de 100%Vader-App. Zo ben je als vader altijd op tijd met je telefoontje.   

EFFECTIEF EN DUURZAAM

De 10 letters van SAMEN BLIJ vormen de structuur.  Iedere letter staat voor een woord: S van Speelsheid. A van Acceptatie, M van Meeleven, ga zo maar door, Boosheid Liefde Impact.... Door deze heldere structuur kan je de inhoud van het programma nog beter vast houden en toepassen. 

Geen dikke boeken, langdurige gesprekken of opvoedcursussen. Na een korte  thema video meteen aan de slag met je kind. Snel op weg naar samen nog meer genieten, daar wordt je blij van! 

Toepasbaar voor kinderen van 3 tot 18 jaar maar inspireert je ook voor volwassen kinderen.

Het zelfhulp programma om te groeien in je vaderschap!

100%vader bij kampvuur mini

Leuk om te geven. Download de kadobon en maak er als kind iets persoonlijks van. 

Om de App aan de vader te geven kunt u voor u kind een kadobon downloaden. 

 (naar downloaden)

Er zijn vier verschillende bonnen: 
1 voor  jongens onder de 10 jaar.
2 voor meisjes onder de 10 jaar.
(dit zijn bonnen met kleurplaten)
3 jongens boven de 10 jaar
4 meisjes boven de 10 jaar.
(een fotolijstje waar je als kind je eigen foto op kan plakken) 

Hiernaast ziet u enkele knipsels om u een indruk te geven hoe het er in werkelijkheid uit ziet.

a9441aa3b9d74c849c31139678ca60a3

Bestel de app met het programma.

.

b877f5640608436fbe2dd964036e88c7
DSC01617.JPG
Knipsel 3.JPG