Coaching on the job: duurzaam veranderen

Met coaching on the job maakt u teamontwikkeling of individuele coaching rendabel voor de toekomst. Want hoe krachtig een ervaring tijdens een teamsessie of een coachingsgesprek ook kan zijn, soms is het moeilijk om de transfer naar de praktijk te maken. In stressvolle situaties, waarbij persoonlijke belangen en gevoelens sterker worden, komt de verbinding nu eenmaal sneller onder druk te staan en schieten mensen eerder in hun oude gedragspatronen. Daarom bieden wij coaching on the job aan als vervolg op onze adventure based coaching, zowel voor individuele medewerkers als voor teams.

Meekijken in de praktijk

Bij coaching on the job kijken we met het (management)team of de individuele medewerker mee op de werkvloer.  Of het nu gaat om werkoverleg, of een specifieke klassensituatie de doelen zijn op maat gesneden. Op basis van de geformuleerde doelen en onze observaties bespreken we per bezoek met de deelnemer of het team de ontwikkeling en hoe we die in de toekomst vast kunnen houden. 

Manon vond haar klas niet meer leuk.

Wat ik geleerd heb? "wanneer je je houding of activiteiten aanpast, kan ieder kind bloeien! En misschien wel het mooiste: ik heb geleerd om in liefde en mogelijkheden naar ieder kind te kijken". Lees verder

Contact

Wilt u coaching on the job als specifieke begeleiding voor één van uw medewerkers inzetten? Dat kan ook. Neem hoe dan ook gerust contact op met ons, als u meer wilt weten over coaching on the job. 

2011 versameling 148.JPG
IMG_1193.JPG