Vader & zoon

Vader-zoon survival: Samen sterker

Samen met kerkelijke jeugdwerkorganisaties verzorgt Outback Explorers Vader-zoonsurvivals. De Vader-zoonsurvival is een echt doeprogramma. Kaart- en kompaslezen, oriëntatielopen, bivak bouwen, kampvuur maken, potje koken, door een high rope parcours klauteren: in de gezamenlijke ervaring ontstaat de verbinding. 

Samen nadenken

Tijdens de survival is er ook regelmatig tijd voor bezinning. De thema’s komen doorgaans vanzelf op tafel. Een prachtige kans om samen na te denken over de belangrijke dingen van het leven. Onze  verhouding tot God en de kerk, onze relatie met elkaar en het gezin, seksualiteit, groeien naar zelfstandigheid, loskomen maar toch met elkaar in verbinding blijven, verantwoordelijkheid nemen en dragen, drank, noem maar op. Alle thema’s waar vaders en zoons dagelijks mee te maken hebben.

Zelf een Vader-zoon Survival organiseren?

Wilt u samen met een aantal vrienden of kennissen een Vader-zoonsurvival onder onze begeleiding organiseren? Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Deelnemen via het kerkelijk jeugdwerk?

Voor de Vaderzoon-survivals met de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG), de Hersteld Hervormde Jongeren Organisatie (HHJO) of de Hervormd-Gereformeerde Jeugdbond (HGJB verwijzen we u graag door naar hun websites voor meer informatie.

Vader-zoon Experience 16+

Een unieke 2-daagse, bedoeld voor vaders met hun zoon die de uitdaging aan willen gaan op een actieve manier in elkaar te willen investeren!

We richten ons voor deze 2-daagse op zonen in de leeftijdscategorie van 16 tot ongeveer 21 jaar. Er zijn 2 groepen, waarvan de eerste (29 en 30 maart) in Midden-Nederland en de tweede (5 en 6 april) in Zeeland. Beide groepen starten op vrijdagmidddag rond 16.00 uur en op zaterdagmiddag rond 16.00 zal de 2-daagse weer worden afgerond. 

Bij de prijs zitten alle activiteiten, overnachtingskosten, eten en drinken, enz. inbegrepen. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze zelf een tentje, slaapmatje en slaapzak meenemen. 

Bij de maaltijden zal ruimte zijn voor gezamenlijk gebed en Bijbellezen. Avondsluiting kan door elke vader en zoon naar eigen inzicht worden ingevuld. 

Vader-zoon Experience 2019: een unieke ervaring om SAMEN STERK(ER) te worden! Gaat u de uitdaging aan? 

Aanmelden kan via info@outbackexplorers.nl

Save the date:

Midden-Nederland: 29 en 30 maart 2019

Zeeland: 5 en 6 april 2019