Vader & zoon

Vaderzoonsurvival: groeien in verbinding

Samen met kerkelijke jeugdwerkorganisaties verzorgt Outback Explorers vader-zoonsurvivals. De vaderzoonsurvival is een echt doeprogramma. Kaart- en kompaslezen, oriëntatielopen, bivak bouwen, kampvuur maken, potje koken, door een high rope parcours klauteren: in de gezamenlijke ervaring ontstaat de verbinding. 

Samen nadenken

Tijdens de survival is er ook regelmatig tijd voor bezinning. De thema’s komen doorgaans vanzelf op tafel. Een prachtige kans om samen na te denken over de belangrijke dingen van het leven. Onze  verhouding tot God en de kerk, onze relatie met elkaar en het gezin, seksualiteit, groeien naar zelfstandigheid, loskomen maar toch met elkaar in verbinding blijven, verantwoordelijkheid nemen en dragen, drank, noem maar op. Alle thema’s waar vaders en zoons dagelijks mee te maken hebben.

Zelf een vaderzoonsurvival organiseren?

Wilt u samen met een aantal vrienden of kennissen een vaderzoonsurvival onder onze begeleiding organiseren? Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Deelnemen via het kerkelijk jeugdwerk?

Voor de vaderzoonsurvivals van de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG) en de Hersteld Hervormde Jongeren Organisatie (HHJO) verwijzen we u graag door naar hun websites voor meer informatie.

2014 Vader-zoondriedaagse-3 (161).JPG
20150509_115608
20150508_132816