Therapie voor mannen

Heeft u ondersteuning nodig bij uw persoonlijke groei, bij het doormaken van een moeilijke periode of bij persoonlijkheids- of relatieproblematiek? Wij helpen volwassenen  en zijn gespecialiseerd in relatietherapie. Ook helpen wij veel mannen die vastlopen in hun relatie en of werksituatie.  

U bent van harte welkom, ook als u voor uw gevoel uitgepraat en uitgewerkt bent met uzelf en met anderen. Door jaren lange ervaring, onder andere in de psychiatrie, vond menigeen bij Outback Explorers, soms stapje voor stapje, zichzelf weer terug.

Onze therapielocatie's zijn geen standaard therapieomgeving. Integendeel. We werken in ruwe hutten, waar een houtkachel brandt en de koffie pruttelt op het gas. Waar u, als u dat wilt of nodig heeft, even naar buiten kunt lopen. Waar u hout kunt kloven of vuur aanmaken. Basale ervaringen die verbinden en ervoor zorgen dat het gesprek op een natuurlijke manier ontstaat. Vaak helpen wij door u samen met een belangrijke naaste uit te nodigen. Samen sta je sterker!

We heten u graag welkom voor therapie. Kom vrijblijvend langs voor een kennismaken gesprek. U kunt ons altijd bellen voor meer informatie. We staan u graag te woord.

a18ca8f5339e43f3868f7036e6ad2655