Vader-zoon Survival 12-15 jaar

Vader-zoon survival: Samen sterker

Samen met kerkelijke jeugdwerkorganisaties verzorgt Outback Explorers Vader-zoonsurvivals. De Vader-zoonsurvival is een echt doeprogramma. Kaart- en kompaslezen, oriëntatielopen, bivak bouwen, kampvuur maken, potje koken, door een high rope parcours klauteren: in de gezamenlijke ervaring ontstaat de verbinding. 

Samen nadenken

Tijdens de survival is er ook regelmatig tijd voor bezinning. De thema’s komen doorgaans vanzelf op tafel. Een prachtige kans om samen na te denken over de belangrijke dingen van het leven. Onze  verhouding tot God en de kerk, onze relatie met elkaar en het gezin, seksualiteit, groeien naar zelfstandigheid, loskomen maar toch met elkaar in verbinding blijven, verantwoordelijkheid nemen en dragen, drank, noem maar op. Alle thema’s waar vaders en zoons dagelijks mee te maken hebben.

Zelf een Vader-zoon Survival organiseren?

Wilt u samen met een aantal vrienden of kennissen een Vader-zoonsurvival onder onze begeleiding organiseren? Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Deelnemen via het kerkelijk jeugdwerk?

Voor de Vaderzoon-survivals van de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG), de Hersteld Hervormde Jongeren Organisatie (HHJO) of de Hervormd-Gereformeerde Jeugdbond (HGJB verwijzen we u graag door naar hun websites voor meer informatie.

20180502_144448
20ed1acdea0744a8bde4204c168a034e
Teamwork