Adventure Based Therapie

Zit u zoon niet lekker in zijn vel, zijn er (stevige) gedragsproblemen zowel thuis als op school, lukt het hem niet om vriendschap met anderen op te bouwen? Ook dan is Outback Explorers het goede adres.
KLIK HIER VOOR JONGENSTHERAPIE

Twijfel aan uzelf, somberheid, persoonlijkheidsproblematiek, een gespannen relatie met uw partner, kind of ouders: er kan van alles zijn waar u niet alleen uitkomt. Gelukkig hoeft dat ook niet. Wij helpen u graag. Zodat u –ondanks een moeilijke periode in uw leven- toch innerlijke rust en vrijheid ervaart. En dankzij onze therapie weer in verbinding met uzelf en de mensen om u heen kunt leven. We helpen mensen zoveel als mogenlijk is in relatie met belangrijke naaste, zoals partners, familie of vrienden.
KLIK HIER VOOR MANNENTHERAPIE 

Uzelf zijn

Als adventure therapeuten geloven we dat werken in een natuurlijke omgeving bijdraagt aan een sneller herstel.. Daarom heten we u welkom in onze ruwhouten blokhutten, middenin het rustgevende platteland, waar u zowel ’s avonds als overdag terecht kunt.

Tijdens therapie kunt u houthakken in de buitenlucht of in de vlammen staren bij de houtkachel. U mag in ieder geval gewoon uzelf zijn. Wíe u bent, is misschien wel het eerste waar we samen naar op zoek gaan. 

Specialisatie en werkwijze

Outback Explorers is gespecialiseerd in Adventure Therapy voor  jongens , mannen en relatietherapie. Daarnaast werken we vanuit de principes van Transactionele Analyse (TA) en Emotionally Focus Therapy (EFT). 

Afspreken?

Wilt u vrijblijvend kennismaken om te zien of we bij elkaar passen? Bel of mail mij gerust voor een afspraak. Ik staan voor u klaar.