Hulp voor

Dochter en Moeder

pexels-karolina-grabowska-6957243.jpg

„Zodra mijn dochter thuis komt, vlucht ze gelijk naar haar kamer. Als ze toch beneden komt, zit ze gekluisterd aan haar telefoon. ’s Avonds zit ze weer boven. Of ze is ineens weg; geen idee waarheen. Intussen weet de school ook niet wat ze met haar aan moet. Het lukt gewoon niet om echt contact met haar te krijgen.”

Herkent u in bovenstaande beschrijving iets van uw thuissituatie? U bent niet de enige.

Al honderden ouders vonden de weg naar Outback Explorers. Wij hebben namelijk ervaring in het begeleiden van kinderen die slecht in hun vel zitten. Het overgrote deel heeft gemerkt dat onze aanpak werkte. Ouders komen weer met hun kind in contact, en zien het weer functioneren. Dat geeft rust.

Meiden

Wij werken al vele jaren met jongens: zowel basisschoolkinderen als pubers, die om een bepaalde reden met gedragsproblemen kampen. Maar ook meiden kunnen vastlopen. En zij kunnen vanaf nu óók bij ons terecht. Samen met hun moeders. Onze therapeute Esther Eshuis (zij stelt zich hier aan je voor!) werkt samen met jullie aan herstel van de relatie. Hierdoor kunnen jullie uit de neerwaartse spiraal komen, en weer naar elkaar toe groeien.

Zelfhulp

Hoe nu verder? Het gratis zelfhulpprogramma geeft je een nieuwe route.

pexels karolina grabowska

Meiden therapie

Loopt uw dochter vast? Trekt ze zich sterk terug? Kampt ze met een laag zelfbeeld en/of heeft ze juist last van driftbuien? Wij denken graag met u mee.