Over

Stefan Kortleven

website outback 2.jpg


Samen(werken), communiceren, luisteren, vertrouwen en verbinden.


Als adventure therapeut bij Outback Explorers, locatie Gouda, loop ik graag met jou mee. Stap voor stap samen een weg zoeken.
Dit doe ik vanuit mijn ervaring in het werken met jongeren en hun ouders.

Ik wil met aandacht naar je luisteren, want ieder verhaal is uniek! Door op een actievemanier aan de slag te gaan wil ik je laten ervaren hoe (klein) verandering kan beginnen.


Graag verplaats ik me in jouw situatie. Inleven in de ander is en blijft een mooie uitdaging en die uitdaging vind ik fijn om aan te blijven gaan. Hiervoor is een relaxte houding en een beetje humor echt helpend.


Een tijdje deel uitmaken van jouw leven en samen zoeken naar manieren om dat unieke leven van jou nog beter tot zijn recht te laten komen, dat is waar ik het voor doe. Ik geloof namelijk dat elk leven kostbaar en waardevol is. Ik heb geleerd dat ieder mens in zijn of haar leven soms even iemand nodig heeft om een stukje mee te lopen. Door te luisteren en uit te vragen, erachter te komen waar de ander misschien mee geholpen kan zijn.
Soms door hele kleine veranderingen te bewerkstelligen, een handvat geven om iets op een andere manier aan te pakken of gewoon op een andere manier naar de dingen te kijken, kan heel erg helpend en verfrissend zijn.

Dan ben jij nog steeds degene die het moet doen, maar dan mag ik met je meekijken en je hier en daar helpen. Gewoon omdat dit niet alleen jou helpt, maar ook mijn leven verrijkt. Die wederkerigheid is echt heel mooi om te ervaren.

Weet je? Het gaat niet alleen om de plek waar je uit wil komen. De reis zelf is al een avontuur. Graag beleef ik dat met je mee.

Stefan Kortleven.

Ik sta u graag te woord


Bel 06 48706741

Of mail stefan@outbackexplorers.nl