Jongenstherapie

Adventure Therapy; wat jongens willen

Zit uw zoon niet lekker in zijn vel? Zijn er stevige gedragsproblemen op school? Lukt het hem niet om vriendschap met anderen op te bouwen? Dan bent u op het juiste adres!

Expert in vader zoon relaties.

Outback Explorers werkt al meer dan 25 jaar met (puber)jongens die om de een of andere reden met gedragsproblemen te kampen hebben. Al honderden ouders vonden de weg naar Outback Explorers. Het overgrote deel merkte dat onze aanpak werkte.                

Vader_zoon_ruzie mini
Vader zoon 017

Karel is expert: jongens met gedragsproblemen en vader-zoon relaties.
25 jaar ervaring. Klik voor meer info.

Sander(10) heeft geen vader:

Ik kwam bij je omdat ik vaak erg boos was en ik heb bij jou geleerd om naar mijn gevoel te luisteren en eerder stop te zeggen als ik iets niet meer leuk vindt.

Bedankt voor alles Sander 

Lees HIER nog meer klanten verhalen.

Nu is hij verantwoordelijk...

Onze zoon gaf in het begin van het VO veel problemen. Heel brutaal. De wijze waarop Karel dit aanpakte vonden wij erg plezierig. De verantwoordelijkheid is bij onze zoon neergelegd. Dat was voor onze zoon de juiste aanpak. Nu gaat het met onze zoon gelukkig erg goed, hij is rustig en doet zijn werk op school en haalt goede cijfers.

Bram(16) en ALCOHOL.

Vader zegt: Bram heeft de moed gehad zijn grens aan te geven. Er werd voor hem daarna cola geregeld. 

Persoonlijk  heb ik er zeker ook wat aan gehad. "Als vader en moeder hadden we grote zorgen om onze......Lees verder

Meer initiatief, minder boos!

Jurgen (13) had weinig zelfvertrouwen en durfde niets. Daarom hebben we bij Karel aangeklopt. Juist door het doen en goed gedoseerde complimenten is Jurgen heel erg gegroeid. Maar ook als vader kreeg ik behoorlijk huiswerk. De therapie is zeer aan te bevelen, omdat de combinatie van vooral doen en ook praten gewoon werkt! Lees verder:

De methodiek van Adventure therapy, de uitdagende “therapie ruimte” en niet als laatste onze persoonsgerichte aanpak sluit naadloos aan bij de behoefte die jongens hebben. Uit ervaring hebben we ontdekt dat we bij de behandeling naast de jongen een voor hem belangrijke volwassene nodig heb. In het ideale geval de biologische vader. Als het lukt de geleerde gedragsverandering ook thuis en op school te trainen,  indien nodig de relatie met vader te optimaliseren, dan zal er blijvend resultaat geboekt worden.

Door verschillende redenen lukt het jongens tegenwoordig moeilijker om een gezonde relatie met zichzelf en met de ander aan te gaan. Daarom is de relatie de focus van onze therapie. Wanneer de relatie hechter wordt gaat uw zoon lekkerder in zijn vel zitten. Dan kan hij zijn energie steken in school, werk en (echte) vriendschappen.    


Bekijk de video hier naast wat Adventure therapy inhoud. >>

Lees HIER waarom Adventure Therapy goed aansluit bij jongens.

MeerBlogs bekijken? Klik HIER

Drieweg gesprek.

Loopt uw puberzoon behoorlijk vast? Hebben jullie regelmatig (heftige) conflicten? Kies dan voor de drieweg gesprekken. Zoon, vader en moeder gaan onder onze begeleiding een aantal gesprekken aan. Het doel?:  weer echt naar elkaar luisteren. Van elkaar horen wat er achter de conflicten schuil gaat. Soms zelfs de vraag "Waarom gebruikt je zoon drug of veel te veel alcohol? ".

Regelmatig lukt het het drietal om weer echt contact te maken. 

Dit programma is uitermate geschikt voor jongens/mannen in de leeftijdscategorie: 16 tot 24 jaar.

Informatie contact

Wil u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een vrijblijvende kennismaking. Kijk en klik boven aan deze pagina op "Gratis kennismakingsgesprek" of op "wilt u bellen? "


Wij werken graag samen met scholen ook zij kunnen informatie aanvragen.


Ik wil graag opvoedtips ontvangen.