Jongenstherapie

Adventure Therapy; wat jongens willen

Zit uw zoon niet lekker in zijn vel? Zijn er stevige gedragsproblemen op school? Lukt het hem niet om vriendschap met anderen op te bouwen? Dan bent u op het juiste adres!

Adventure Therapie voor jongens!

Outback Explorers werkt al meer dan 25 jaar met (puber)jongens die om de een of andere reden met gedragsproblemen te kampen hebben. Al honderden ouders vonden de weg naar Outback Explorers. Het overgrote deel merkte dat onze aanpak werkte.     

OutbackExplorers Top-Team

Jongens die lekker in hun vel zitten, daar gaan wij voor!

Vader zoon 017

Daar worden wij als ouders gelukkig van, toch!

Sander(10) heeft geen vader:

Ik kwam bij je omdat ik vaak erg boos was en ik heb bij jou geleerd om naar mijn gevoel te luisteren en eerder stop te zeggen als ik iets niet meer leuk vindt.

Bedankt voor alles Sander 

Lees HIER nog meer klanten verhalen.

Nu is hij verantwoordelijk...

Onze zoon gaf in het begin van het VO veel problemen. Heel brutaal. De wijze waarop Karel dit aanpakte vonden wij erg plezierig. De verantwoordelijkheid is bij onze zoon neergelegd. Dat was voor onze zoon de juiste aanpak. Nu gaat het met onze zoon gelukkig erg goed, hij is rustig en doet zijn werk op school en haalt goede cijfers.

Bram(16) en ALCOHOL.

Vader zegt: Bram heeft de moed gehad zijn grens aan te geven. Er werd voor hem daarna cola geregeld. 

Persoonlijk  heb ik er zeker ook wat aan gehad. "Als vader en moeder hadden we grote zorgen om onze......Lees verder

Meer initiatief, minder boos!

Jurgen (13) had weinig zelfvertrouwen en durfde niets. Daarom hebben we bij Karel aangeklopt. Juist door het doen en goed gedoseerde complimenten is Jurgen heel erg gegroeid. Maar ook als vader kreeg ik behoorlijk huiswerk. De therapie is zeer aan te bevelen, omdat de combinatie van vooral doen en ook praten gewoon werkt! Lees verder:

Herstel van de relatie.

De methodiek van Adventure therapy, de uitdagende “therapie ruimte” en niet als laatste onze persoonsgerichte aanpak sluit naadloos aan bij de behoefte die jongens hebben. Uit ervaring hebben we ontdekt dat we bij de behandeling naast de jongen een voor hem belangrijke volwassene nodig heb. In het ideale geval is dat vader en natuurlijk, ook moeder is welkom. Kunnen zij samen een team vormen dan is er een grote stap gezet. We kunnen dan het geleerde gedrag ook thuis en op school oefenen. Soms moeten we de relatie met vader te optimaliseren of hoe krijgen we ouders samen weer in verbinding? Voor ons dagelijkse stof.

Door verschillende redenen lukt het jongens tegenwoordig moeilijker om een gezonde relatie met zichzelf en met de ander aan te gaan. Daarom is de relatie de focus van onze therapie. Wanneer de relatie hechter wordt gaat uw zoon lekkerder in zijn vel zitten. Dan kan hij zijn energie steken in school, werk en (echte) vriendschappen.    

Bekijk de video hier naast wat Adventure therapy inhoud. >>
Lees HIER waarom Adventure Therapy goed aansluit bij jongens.

MeerBlogs bekijken? Klik HIER

Waar wilt u heen?

  • Outback Explorers Driebergen
  • Outback Explorers Kootwijkerbroek
  • Outback Explorers Rouwveen
  • Outback Explorers Yerseke
  • Outback Explorers Zevenhuizen

Even bellen of contact?

Outback explorers Vader en Zoon
adventuretherapie.boek hier


Bovenaan deze pagina zit de knop.

Gratis zelfhulp programma. 

Wij kunnen ons voorstellen dat u zegt: "eerlijk gezegd loopt het niet helemaal lekker maar ik denk dat hulp (nog niet) nodig is" Dan kunt u het onderstaande programma eens proberen. Hiermee doorbreekt u het negatieve patroon en komen jullie weer in positief vaarwater.

Succes en wanneer u vragen heeft kunt u ons altijd even bellen. (zie boven aan de site)

Vader_zoon_ruzie mini