Breng je werk naar een hoger niveau, kies voor.....

Individuele coaching

Ja, ik wil een gratis kennismaking.
20150616_155751.jpg

'Mijn collega werkvoorbereider neemt nooit iets van mij aan.'

'Tijdens de teamvergadering Interne Geneeskunde krijg ik de werksfeer maar niet positief.'

'Pas toen ik thuis was wist ik wat ik had moeten zeggen tegen mijn duo-leerkracht toen hij donderdags voor mijn klas stond. Maar ja toen was het al te laat.'

'Zit ik hier eigenlijk wel op de goede plaats vraag ik me vaak af , na het zoveelste rapport wat ik uitwerk?'

Is het bovenstaande voor jou dagelijkse kost? Merk je ook dat dit je werkplezier meer en meer ondergraaft? Dan is het tijd om de schakelaar om te zetten. Want het put je uit en je hebt grote kans dat het ook nog eens je thuissituatie negatief beïnvloed.

We hebben al veel mannen mogen helpen. Bouwvakkers, businnes-analisten, directeuren van een MKB bedrijf of  ZZP-ers in de horeca. Waar het bijna altijd om draait is: hoe krijg ik de relatie weer lopend?! En daar zijn wij dagelijks mee bezig.

Dus twijfel niet en kom gewoon eens lang en beslis na het gratis kennismakingsgesprek of dit is wat je zoekt.

Durf te delen

Wat is jouw verhaal

Gratis kennismaking 20181018_202707.jpg

even valt het gesprek stil..... We staren samen in het vuur. Weet je zegt hij, terwijl hij in het vuur port: "eigenlijk heb ik dit nog tegen niemand verteld. Wat denk jij, moet ik hier iets mee? 

Plan een gratis intake

Kies een locatie

Kaart Nederland

Plan een intake met;

IMG_9984mm (1).jpg
Corné Legemaat

Driebergen (Scherpenzeel)

Ik werk op wisselende locaties daarom: bezoek alleen op afspraak, bekijk in afspraakplanner mail op welke locatie we elkaar ontmoeten.

Plan een intake Of maak kennis met Corné

Plan een intake met;

Karel Post Outback Explorers.jpg
Karel Post

Kootwijkerbroek (Apeldoorn)

Ik ben een enthousiaste Adventure Therapeut en oprichter van Outback Explorers. In Outback Explorers komen twee dromen samen: mensen verder brengen en werken in de natuur. Mijn hulp is gericht op herstellen van relaties. Als christen geloof ik dat mensen bedoeld zijn om in een positieve relatie zichzelf en met de ander te leven. Het geeft mij daarom veel voldoening dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. Wil je met mij in gesprek? Voel je welkom!

Plan een intake Of maak kennis met Karel

Plan een intake met;

IMG_3651.jpg
Wilco Klaassen

Yerseke

Met veel enthousiasme ben ik als adventure therapeut werkzaam bij Outback Explorers, locatie Yerseke. Het is mijn verlangen om juist in díe situaties waarin dingen lastig kunnen zijn, naast jongeren en hun ouders te gaan staan om samen op zoek te gaan naar nieuw perspectief. Ik nodig u van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Plan een intake Of maak kennis met Wilco

Plan een intake met;

Corne Schipaanboord Outback Explorers.jpg
Corné Schipaanboord

Dirksland (Kapelle)

Samenwerking en vertrouwen zijn voor mij erg belangrijk. Ik geloof in de kracht en het potentieel van mensen om te groeien in de relaties waarin ze staan. Ik vind het mooi om jongeren en volwassenen te begeleiden en te helpen in dit proces. Mensen om mij heen geven aan dat ik goed kan luisteren, daadkrachtig ben en open sta voor feedback.

Plan een intake Of maak kennis met Corné

Plan een intake met;

DSC_0721.JPG
Gert-Willem van Middelkoop

Zevenhuizen

Als psycholoog ben ik met plezier en gedrevenheid werkzaam bij Outback Explorers op de locatie Zevenhuizen (ZH). Onze manier van werken sluit goed aan bij mijn verlangen om mannen met hun partner of nabije omgeving of jongens met hun ouder(s) te helpen samen verder te komen in een aansprekende ‘buitensetting’. Ik nodig je graag uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Plan een intake Of maak kennis met Gert-Willem

Plan een intake met;

8 (2) (1).jpg
Maarten van Leeuwen

(Kesteren)Opheusden

De verbinding opzoeken en versterken zodat de relatie met uw kind(eren) weer fijn is. Graag ga ik daar samen met jullie naar op zoek!

Plan een intake Of maak kennis met Maarten