Onder druk wordt alles vloeibaar.

Team Reset

Ik wil een gesprek plannen.
TEAM_742310296_B.jpg

Kijk, een prettige teamvergadering. Dat is voor jou lang geleden. Uit eigen ervaring en de verhalen van onze klanten weten we dat zeker niet ieder team je vleugels geeft. Een team kan ook een bron van stress zijn. Alle energie loopt er op leeg, je voelt je eerder moe en lusteloos dan opgepept en vol goede moed na de vergadering. En als het langer duurt laten we elkaar het liefst links liggen. Maar ja, dan komt de miscommunicatie in het kwadraad om de hoek zetten en dat merken de klanten ook.

Wij herkennen dat en we zijn blij dat je op onze site beland bent.  Het is tijd voor een TEAM RESET

We gaan uw team niet in de eerste plaats vertellen wat haar helpt en wat haar belemmert. Uw teamleden ervaren het. Daar zorgen wij voor, als professionals. Niet door op een whiteboard uit te leggen hoe het zit, maar door ze buiten aan de slag te laten gaan. Om daar de belemmerende patronen te ontdekken, te herkennen en te erkennen. En weer in verbinding met elkaar te komen. Het startpunt van de werkelijke verandering.

Na een sessie bij Outback Explorers komen uw mensen thuis met het beste wat ze mee konden krijgen: hun eigen ervaring. De belangrijkste kracht om blijvend te veranderen. Opgedaan tijdens een trektocht, stress-coping-training, tijdens campfire cooking of tijdens een reflectiegesprek op een boomstam. Daarbij werken we met concrete opdrachten, gericht op de groeikansen en knelpunten van de deelnemers. Elk onderdeel van onze trainingen is gericht op groei en direct gekoppeld aan de praktijk van elke dag. En de praktijk leert dat het roer niet in één dag om kan. Daarom leveren wij maatwerk. Samen komen we tot een goed voor- en natraject. Zo komen we weer in de flow en ervaren we de coöperatieve teamspirit.

Stress management coping de traning met impact.

Ja, ik wil graag deze oplossing

Kies een locatie

Kaart Nederland

Plan een intake met;

IMG_9984mm (1).jpg
Corné Legemaat

Driebergen (Scherpenzeel)

Ik werk op wisselende locaties daarom: bezoek alleen op afspraak, bekijk in afspraakplanner mail op welke locatie we elkaar ontmoeten.

Plan een intake Of maak kennis met Corné

Plan een intake met;

Karel Post Outback Explorers.jpg
Karel Post

Kootwijkerbroek (Apeldoorn)

Ik ben een enthousiaste Adventure Therapeut en oprichter van Outback Explorers. In Outback Explorers komen twee dromen samen: mensen verder brengen en werken in de natuur. Mijn hulp is gericht op herstellen van relaties. Als christen geloof ik dat mensen bedoeld zijn om in een positieve relatie zichzelf en met de ander te leven. Het geeft mij daarom veel voldoening dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. Wil je met mij in gesprek? Voel je welkom!

Plan een intake Of maak kennis met Karel

Plan een intake met;

IMG_3651.jpg
Wilco Klaassen

Yerseke

Met veel enthousiasme ben ik als adventure therapeut werkzaam bij Outback Explorers, locatie Yerseke. Het is mijn verlangen om juist in díe situaties waarin dingen lastig kunnen zijn, naast jongeren en hun ouders te gaan staan om samen op zoek te gaan naar nieuw perspectief. Ik nodig u van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Plan een intake Of maak kennis met Wilco

Plan een intake met;

Corne Schipaanboord Outback Explorers.jpg
Corné Schipaanboord

Dirksland (Kapelle)

Samenwerking en vertrouwen zijn voor mij erg belangrijk. Ik geloof in de kracht en het potentieel van mensen om te groeien in de relaties waarin ze staan. Ik vind het mooi om jongeren en volwassenen te begeleiden en te helpen in dit proces. Mensen om mij heen geven aan dat ik goed kan luisteren, daadkrachtig ben en open sta voor feedback.

Plan een intake Of maak kennis met Corné

Plan een intake met;

DSC_0721.JPG
Gert-Willem van Middelkoop

Zevenhuizen

Als psycholoog ben ik met plezier en gedrevenheid werkzaam bij Outback Explorers op de locatie Zevenhuizen (ZH). Onze manier van werken sluit goed aan bij mijn verlangen om mannen met hun partner of nabije omgeving of jongens met hun ouder(s) te helpen samen verder te komen in een aansprekende ‘buitensetting’. Ik nodig je graag uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Plan een intake Of maak kennis met Gert-Willem

Plan een intake met;

8 (2) (1).jpg
Maarten van Leeuwen

(Kesteren)Opheusden

De verbinding opzoeken en versterken zodat de relatie met uw kind(eren) weer fijn is. Graag ga ik daar samen met jullie naar op zoek!

Plan een intake Of maak kennis met Maarten