De beste examentraining begint in leerjaar 3!

School Community Building

Ik wil een gesprek
20170830_161429_024.jpg

School Community Building baseert zich op het principe van "de coöperatieve gemeenschap". Docenten, leerlingen en ouders werken samen aan hetzelfde doel. Ieder met zijn specifieke kennis, vaardigheden en verantwoordelijkheden.

School Community Building is een programma waarbij een school over een langer periode begeleid wordt. Docenten worden getraind, ouders worden betrokken. Met welke houding begeleid ik mijn kind in zijn zelfverantwoordelijkheid. En leerlingen moeten vooral zelf aan de slag en zich houden aan de afspraken. In de Ardennen lopen ze de "twenty mile survival". Daar komt alles samen. Alleen het team dat het allemaal goed voorbereid heeft komt over de finish. De parallel? Alleen als je er samen voor gaat halen we met elkaar het examen. Dat is een stevige school-community!

Dat geeft in de school een blijvende sfeer van saamhorigheid. Iedereen gaat voor zijn eigen (examen) resultaten maar weet ook: ik kan het niet alleen. Je klasgenoot helpen met wiskunde, daarnaast kan jij voor jouw praktijkexamen terugvallen op je maatje. Dus: geen "werkweek" maar een "werkjaar"   een afdeling met een prettige werkhouding het hele jaar door. Dat is ieders inzet!

School Community Building voor goede eindresultaten.

(Ontdek in 1,45 minuten)

Plan een gratis gesprek

Kies een locatie

Kaart Nederland

Plan een intake met;

IMG_9984mm (1).jpg
Corné Legemaat

Driebergen (Scherpenzeel)

Ik werk op wisselende locaties daarom: bezoek alleen op afspraak, bekijk in afspraakplanner mail op welke locatie we elkaar ontmoeten.

Plan een intake Of maak kennis met Corné

Plan een intake met;

Karel Post Outback Explorers.jpg
Karel Post

Kootwijkerbroek (Apeldoorn)

Ik ben een enthousiaste Adventure Therapeut en oprichter van Outback Explorers. In Outback Explorers komen twee dromen samen: mensen verder brengen en werken in de natuur. Mijn hulp is gericht op herstellen van relaties. Als christen geloof ik dat mensen bedoeld zijn om in een positieve relatie zichzelf en met de ander te leven. Het geeft mij daarom veel voldoening dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. Wil je met mij in gesprek? Voel je welkom!

Plan een intake Of maak kennis met Karel

Plan een intake met;

IMG_3651.jpg
Wilco Klaassen

Yerseke

Met veel enthousiasme ben ik als adventure therapeut werkzaam bij Outback Explorers, locatie Yerseke. Het is mijn verlangen om juist in díe situaties waarin dingen lastig kunnen zijn, naast jongeren en hun ouders te gaan staan om samen op zoek te gaan naar nieuw perspectief. Ik nodig u van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Plan een intake Of maak kennis met Wilco

Plan een intake met;

Corne Schipaanboord Outback Explorers.jpg
Corné Schipaanboord

Dirksland (Kapelle)

Samenwerking en vertrouwen zijn voor mij erg belangrijk. Ik geloof in de kracht en het potentieel van mensen om te groeien in de relaties waarin ze staan. Ik vind het mooi om jongeren en volwassenen te begeleiden en te helpen in dit proces. Mensen om mij heen geven aan dat ik goed kan luisteren, daadkrachtig ben en open sta voor feedback.

Plan een intake Of maak kennis met Corné

Plan een intake met;

DSC_0721.JPG
Gert-Willem van Middelkoop

Zevenhuizen

Als psycholoog ben ik met plezier en gedrevenheid werkzaam bij Outback Explorers op de locatie Zevenhuizen (ZH). Onze manier van werken sluit goed aan bij mijn verlangen om mannen met hun partner of nabije omgeving of jongens met hun ouder(s) te helpen samen verder te komen in een aansprekende ‘buitensetting’. Ik nodig je graag uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Plan een intake Of maak kennis met Gert-Willem

Plan een intake met;

8 (2) (1).jpg
Maarten van Leeuwen

(Kesteren)Opheusden

De verbinding opzoeken en versterken zodat de relatie met uw kind(eren) weer fijn is. Graag ga ik daar samen met jullie naar op zoek!

Plan een intake Of maak kennis met Maarten