Sfen

Ik ben een mooi persoon

"Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik het traject gestart bij Karel Post van Outback Explorers. 


Voordat ik het traject begon was ik heel onzeker en erg afhankelijk. Ik ging met veel spanning naar het werk en liet mijn stemming van de ander afhangen. Ook had ik heel veel last van faalangst. Ik vergeleek me altijd met een ander. Dit alles drukte als een steen op mijn hart. 

Ik kon er alleen niet om huilen. Ik kwam absoluut niet bij mijn gevoel en probeerde altijd maar mijn ding te doen, zodat ik geen lege momenten had en daardoor het gevoel uit de weg kon gaan. Als ik een leeg moment had ging ik deze op een verkeerde manier invullen. Ik vond het heel lastig om het voor mezelf positief te houden en hoe meer ik het negatieve aandacht gaf hoe meer deze groeide. 

Dankzij Karel ben ik een man geworden. Dankzij Karel kan ik veel beter bij mijn gevoel komen. Bij Karel voelde ik me altijd veilig. Karel is de beste therapeut geweest voor mij die ik ooit gekend heb. Door het traject bij Karel ben ik van mezelf gaan houden. Ik ben een mooi persoon en dat zeg ik nu ook tegen mezelf. 

Sinds kort heb ik mijn traject bij Karel afgerond. Ik ga op eigen benen verder met het vertrouwen wat ik van Karel gekregen heb. 

Karel super bedankt voor alles."