Over ons

Persoonlijke benadering staat voor Outback Explorers voorop. 

Daarom vertellen wij op deze pagina graag meer over de gezichten achter Outback Explorers.

97391c43d3f54bcebcac9112f9824520
DSC01564.JPG
b28f009ae7ef42998e269fd29ec93b2e
IMG_6930g (3)

Karel Post 

Ik ben een enthousiaste Adventure Therapeut en oprichter van Outback Explorers. In Outback Explorers komen twee dromen samen: mensen verder brengen en werken in een outdoor setting. Ik heb mij in Amerika laten scholen in de principes van Adventure Therapie een methodiek die in Nederland nog relatief onbekend is. Mijn hulp is gericht op relaties. Als christen geloof ik dat mensen bedoeld zijn om in relatie met de ander te leven. Het geeft mij daarom veel voldoening dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. 

Ik ben getrouwd met Liesbeth en ben vader van vier kinderen.

Wilco Klaassen

Met veel enthousiasme ben ik als adventure therapeut werkzaam bij Outback Explorers, locatie Yerseke. Het is mijn verlangen om juist in díe situaties waarin dingen lastig kunnen zijn, naast jongeren en hun ouders te gaan staan om samen op zoek te gaan naar nieuw perspectief. Vanuit mijn christelijke levensovertuiging geloof ik dat mensen relationeel geschapen zijn en daar wil ik dan ook een bijdrage aan leveren! Hierbij wil ik graag aansluiten bij dat wat jongens over het algemeen aanspreekt, namelijk dóen! Door de unieke locatie en werkwijze  van Outback Explorers, wordt een bijdrage geleverd aan het opnieuw zoeken naar verbinding en het vergroten van het gedragsrepertoire.

Gert-Willem van Middelkoop

Als behandelaar en adventure therapeut ben ik met plezier en gedrevenheid werkzaam bij Outback Explorers op de locatie Zevenhuizen (ZH). De manier van werken sluit goed aan bij mijn verlangen om jongeren en hun ouders te helpen samen verder te komen in een aansprekende ‘buitensetting’. Hierbij is mijn wens dat de jongere met zijn ouder(s) in een meer open en betrokken verbinding samen gaat leven waarbij (psychische) problematiek meer naar de achtergrond zal verdwijnen. Naast bieden van reguliere behandeling zie ik het als een meerwaarde om waar nodig hoop, vergeving of herstel vanuit christelijk perspectief te betrekken in de behandeling.

Corné Legemaat

Ik ben een enthousiaste christelijke therapeut/coach bij Outback Explorers met oog voor mijn medemens. In de voorbije jaren heb ik mij ontwikkeld tot een actieve Adventure Therapeut en herstelgericht verslavingshulpverlener. Ik mag me eigenaar noemen van een prachtige outdoor-therapiepraktijk in Driebergen, aan de rand van het natuurgebied Bornia. Praktische, creatieve en actieve hulpverlening, gericht op het verbeteren van het dagelijks functioneren, is mijn kracht.
Ik ben getrouwd met Karin en samen hebben wij 4 kinderen.

Met zijn meer dan 25 jaar ervaring is Karel een expert op het gebied van jongens met gedragsproblemen en vader-zoon relaties.

Samen op zoek naar (nieuw) perspectief en verbinding...! Dát is wat centraal staat in de therapiesessies!

Samen staat centraal, samen verbinding ervaren, samen met mensen die dichtbij je staan op weg naar herstel in de onderlinge relatie(s)!

Fysieke ervaringen tijdens de therapie zorgen voor krachtige leermomenten. Daarom gaan we regelmatig op pad. Echter, nooit zonder reflectie! En ik zie dat het werkt!

Wilt u direct contact met mij?
Bel (06 -12 11 18 61) of mail 
karel@outbackexplorers.nl  
Ik sta u graag te woord.

Wilt u direct contact met mij? Bel dan (06 33351397) of mail naar wilco@outbackexplorers.nl

Ik sta u graag te woord!

Wilt u direct contact met mij? Bel dan (0620968605) of mail naar gert-willem@outbackexplorers.nl
Tot uw dienst!

Wilt u direct contact met mij? Bel dan (06 23546571) of mail naar corne@outbackexplorers.nl 

Ik ben bereikbaar!