Adventure Based Coaching: de kracht van ervaring

Ontdek de kracht van adventure based coaching. Wij coachen teams, managers, bestuurders en medewerkers in de profit en non-profit sector. Al verlopen de communicatie en samenwerking in uw organisatie niet goed, al lijkt het complete team uit contact en in conflict: vanuit onze aanpak is er perspectief.

Ervaar het zelf

We gaan uw team niet in de eerste plaats vertellen wat haar helpt en wat haar belemmert. Uw teamleden ervaren het. Daar zorgen wij voor, als professionals. Niet door op een whiteboard uit te leggen hoe het zit, maar door ze buiten aan de slag te laten gaan. Om daar de belemmerende patronen te ontdekken, te herkennen en te erkennen. En weer in verbinding met elkaar te komen. Het startpunt van de werkelijke verandering.

Na een sessie bij Outback Explorers komen uw mensen thuis met het beste wat ze mee konden krijgen: hun eigen ervaring. De belangrijkste kracht om blijvend te veranderen. Opgedaan tijdens een survival, tijdens campfire cooking of tijdens een reflectiegesprek op een boomstam. Daarbij werken we met concrete opdrachten, gericht op de groeikansen en knelpunten van de deelnemers. Elk onderdeel van onze trainingen is gericht op groei en direct gekoppeld aan de praktijk van elke dag. Desgewenst ondersteund met coaching on the job.

Zullen we een afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze aanpak of vrijblijvend uw situatie aan ons voorleggen? Wat ons betreft maken we vandaag nog een afspraak. We kijken er naar uit.

Wij zetten uw team onderdruk....

Bekijk de video en beleef het zelf.

....alleen dan kunnen zij het "aan den lijve ondervinden". In de bovenstaande video ziet u hoe een team letterlijk aan het werk gaat.In dit geval met onze PROFESSIONAL STRESS COPING TRAINING. Het is een voorbeeld hoe wij teams trainen, niet met droge theorie maar zweten in de praktijk.