Over

Maarten van Leeuwen

8 (2) (1).jpg


De verbinding opzoeken en versterken zodat de relatie met uw kind(eren) weer fijn is. Graag ga ik daar samen met jullie naar op zoek! De kracht zit in het 'leren door doen'.
We combineren fysieke ervaringen met een gesprek in een natuurlijke omgeving. Dat werkt!

Zowel in gezin, onderwijs of organisatie / bedrijf.


Wat heeft uw zoon nodig? Wat maakt dat hij ander gedrag laat zien dan u zou willen? Het is moeilijk als schepen uit elkaar drijven door een storm! Des te mooier als golven bedaren en schepen samen verder varen! Vanuit mijn christelijke levensovertuiging is daarbij de Bijbel het onmisbare kompas. Naar elkaar toegroeien is een proces. Daarin sta ik graag naast u en uw kind.Ervaringsleren in een outdoor-omgeving. Dat is de mooie en prettige werkwijze van Outback Explorers. Stilzitten doen we niet zo lang. We gaan samen aan de slag. Dat levert leermomenten op. Een gesprek. Hoe mooi als verbinding en liefde weer mogen groeien. Ondersteunen waar het nodig is zodat relaties weer lopen. Dat geeft mij dankbaarheid en voldoening. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Kom samen langs in de blokhut in het stille buitengebied van de Kesterense uiterwaarden.Ook binnen een klas of organisatie / bedrijf kan het stormen. Of wilt u de onderlinge verbinding een boost geven? Op zoek naar teambuilding, maar dan met een verhaal? Mogelijk zoekt u als leidinggevende of ondernemer een gesprekspartner over persoonlijke of organisatorische vragen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met mij. In de blokhut bij het haardvuur of buiten tussen de fruitbomen.

De verbinding opzoeken en versterken zodat de relatie met uw kind(eren) weer fijn is. Graag ga ik daar samen met jullie naar op zoek!

Ik sta u graag te woord


Bel 06-33938296

Of mail maarten@outbackexplorers.nl